THE JOBS IN TIMELINE ( ZAMAN TÜNELİNDE MESLEKLER) E TWINNING

PROJE KOORDİNATÖRÜ

Proje kurucusu Erdek Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Ayşegül YILDIRIM ve Almanca öğretmeni Gamze YÜKSEL GÜLHAN olan projenin diğer 5 üyesi ülkemizin farklı şehirlerindeki farklı türdeki okullardan olup 3 üyesi de Avrupalı  ortaklar İspanya,Polonya ve Ürdün’den olmak üzere projede toplamda 8 aktif ortak yer almaktadır.

II. DÖNEM II. YAZILI ORTAK SINAV TAKVİMİ

May

Sosyal sorumluluk programı kapsamında "Kazanan İyilik Olsun Projesi Ekibi" Biyoloji öğretmeni Sema AKDENİZ ve Edebiyat öğretmeni Kürşat AKDENİZ ile birlikte vakitik iyilik vakti deyip ramazan ayında hazırladıkları erzak kolilerini ihtiyaç sahipleri ile buluşturdular.

May

Baharın gelişini okulumuzun bahçesinde gül ağaçları dikerek karşıladık. Biyoloji öğretmeni Sema AKDENİZ , Edebiyat öğretmeni Kürşat AKDENİZ ve lise öğrencilerimizle gül ağacı dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz Öğrencileri, eTwinning Projesinde Atasözlerini Çizimlerle İfade Ediyorlar

Mrt

OKULUMUZUN KANTİN İHALE İLANİ

Şbt

KİCK BOKS OKUL SPORLARI DALINDA ÖĞRENCİMİZ AHMET HATİPOĞLU BURSA İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR . EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDER,  ÖĞRENCİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Şbt

KATILDIĞIMIZ İKİ AYRI PROJEDE KATİTE ÖDÜLÜ ALDIK ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDERİZ

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından  10.sınıflara alan seçimi bilgilendirme semineri, veliler ile bireysel görüşmeler yapılmıştır. 10.sınıftaki tüm öğrencilerimize Akademik Benlik Ölçeği uygulanmıştır.

Ara

2024 yılı rehberlik il yerel hedefi olarak belirlenen 'Sınır Koyma' konusunda lise ve ortaokul öğrencilerine seminer verilerek etkinlikler yapılmıştır.

Ara

10 Aralık İnsan Hakları Günü'nde çeşitli etkinliklerle insan hakları konusunda öğrencilere farkındalık kazandırıldı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık

Ekm

2024 Hedef YKS kapsamında okulumuzda deneme sınavları başladı.Her ay düzenli olarak deneme sınavları yapılacaktır.

Ekm

Okulumuz rehberlik servisi tarafından tüm öğretmenlerimize Bakanlık Hedefi olan 'Psikolojik Sağlamlık ' semineri verilmiştir.