Okulumuz eTwinning Okul Etiketi İle Ödüllendirildi

Okulumuz eTwinning platformundaki aktif proje çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza atarak ilk kez  eTwining okulu oldu.

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023 -2024 eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Yürüttüğümüz  başarılı eTwinning projeleri ile daha önce aldığımız Avrupa ve ulusal Kalite Etiketleri sonrası şimdi de  eTwinning Okulu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu muhteşem başarıda İlçemizden eTwinning Okulu ailesine katılan 29 okul arasında yerimizi aldık.

Okulumuza bu gururu yaşatan eğitimde belli bir seviyeden daha ileri bir seviyeye ilerleme sürecine destek veren  Müdürümüz Sn. Nermin POLAT’a projelerin yürütülmesinde aktif rol alan müdür yardımcımız Aynur TATAROĞLU’na , Özlem Özgür BAŞHAN ve Yeliz NACAR YİĞİT öğretmenlerimize, desteklerini esirgemeyen etwinnerlarımıza, okulumuz personellerine, tüm veli ve öğrencilerimize, ilçe ve il koordinatörlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN.

29-05-2023